Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Dezvoltare Web Site

Dacă Tu Îți Poți Imagina
Noi Îl Putem Crea

Echipa noastră de experți în dezvoltare web este aici să-ți ofere soluții personalizate și inovatoare pentru a-ți transforma viziunea într-un website captivant și funcțional. De la design la implementare, suntem partenerul tău de încredere în călătoria ta digitală. Contactează-ne acum pentru a începe!

+
Clienti Activi
+
Proiecte Reusite
+
Ani Experienta
01
01
Website de Prezentare

Transformăm identitatea și valorile companiei tale într-un website de prezentare unic și atrăgător. Vino alături de noi pentru a-ți arăta lumii cine ești și ce oferi!

02
02
Website de Blogging

Oferim platforme de blogging personalizate, care să-ți permită să împărtășești pasiunile și expertiza ta cu lumea. Începe să-ți scrii povestea online cu noi!

03
03
Magazin Online (e-commerce)

Oferim soluții complete pentru dezvoltarea magazinelor online, de la designul intuitiv la integrarea sistemelor de plată. Construiește-ți afacerea online cu noi!

04
04
Website Tip Platformă

ferim soluții de dezvoltare pentru platforme online personalizate, potrivite pentru servicii sau produse. Creează-ți propriul spațiu digital pentru a-ți promova și gestiona afacerea!

99%

Design atrăgător

85%

Viteză de încărcare

95%

Suport client 24/7

80%

Scalabilitate

Pasi spre Succes

Ghid Pas cu Pas către
Succesul Dezvoltării Website-ului

01
Planificare Inițială

Începem prin a avea o discuție inițială pentru a înțelege obiectivele și nevoile dvs. Împreună, vom defini strategia și direcția pentru dezvoltarea website-ului dvs.

02
Design și Dezvoltare

După planificare, echipa noastră va crea conceptul și design-ul website-ului dvs., asigurându-ne că reflectă identitatea și obiectivele dvs. În această etapă, veți avea oportunitatea să aduceți feedback și modificări.

03
Implementare și Lansare

Odată ce design-ul este aprobat, vom începe dezvoltarea efectivă a website-ului dvs. Ne asigurăm că totul este perfect funcțional și pregătit pentru lansare. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a asigura o tranziție lină și o lansare de succes a website-ului.

01
Onsite Optimization

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

02
Keyword Research

We select themed keywords based on user-intent to solidify rankings based on what users searches

03
Link Building

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

Pune-ți Ideile în Mișcare
Contactează-ne Acum!