Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
faq

Descoperă Răspunsuri la Cele Mai Comune
Întrebări Despre Serviciile Noastre

Care sunt serviciile oferite de Bro Web Architecture?

Oferim o gamă completă de servicii digitale, inclusiv dezvoltare web, dezvoltare de aplicații, optimizare SEO, marketing digital și mentenanță a website-urilor.

Cum pot să solicit o ofertă pentru serviciile dvs.?

Pentru a solicita o ofertă personalizată, vă rugăm să completați formularul de contact de pe website-ul nostru sau să ne sunați la numărul nostru de telefon.

Cât timp durează procesul de dezvoltare a unui website?

Timpul de dezvoltare a unui website poate varia în funcție de complexitatea proiectului, in general intre 10-20 zile lucratoare. Cu toate acestea, ne străduim să finalizăm fiecare proiect în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite calitatea.

Ce servicii sunt incluse în pachetul de mentenanță a website-urilor?

Pachetul nostru de mentenanță a website-urilor include actualizări periodice de securitate, backup-uri regulate, monitorizare a performanței și suport tehnic prompt.

Ce fac dacă întâmpin probleme cu website-ul după finalizarea proiectului?

În cazul în care întâmpinați orice problemă cu website-ul, vă rugăm să ne contactați imediat și vom investiga și remedia problema în cel mai scurt timp posibil.

Cum pot să monitorizez progresul proiectului meu?

Veți primi actualizări regulate privind progresul proiectului prin intermediul e-mailului sau al unei platforme de comunicare online, astfel încât să fiți mereu la curent cu stadiul lucrărilor.

 

Oferiți suport tehnic după finalizarea proiectului?

Da, oferim suport tehnic continuu pentru toate proiectele finalizate. Suntem mereu disponibili pentru a răspunde întrebărilor și a rezolva orice problemă care ar putea apărea.

Cum pot să îmi actualizez website-ul după finalizarea proiectului?

Pentru actualizări și modificări ulterioare, vă rugăm să ne contactați și vom programa actualizările dorite în cel mai scurt timp posibil.

Oferiți servicii de consultanță pentru optimizarea SEO?

Da, oferim consultanță specializată în optimizarea SEO pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți poziția în motoarele de căutare și să atrageți mai mulți vizitatori calificați pe website-ul dvs.

Cum pot să plătesc pentru serviciile dvs.?

Acceptăm diverse modalități de plată, inclusiv carduri de credit, transfer bancar și plata prin intermediul platformelor de plată online.

Deschide un tichet

Nu ai Gasit Raspunsul la Întrebarea Ta? Scrie-ne !


  Ajutor

  Asistență Disponibilă Non-stop
  Suntem Aici pentru Tine 24/7

  For Customers

  We have seen great successes with everyone companies.

  For Partners

  Every business and industry requires an approach.

  For Business

  You make sure you know how campaign is performing.

  For Startups

  To generate highly focused leads ready to purchases.