Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Functionare Eficientă

Startul Perfect: Către o Colaborare Reușită

arrow
01
Planificare și analiză

Definim cerințele și obiectivele proiectului, stabilind arhitectura și funcționalitățile necesare.

arrow
02
process2
Dezvoltare și implementare

Dezvoltăm website-ul sau aplicația conform specificațiilor, testând pe parcurs pentru asigurarea calității.

03
process3
Lansare și monitorizare

Lansăm oficial produsul, monitorizăm performanța și oferim suport tehnic continuu.

De ce noi ?

Construim Viitorul Online Alături de Dvs.

Colaborând cu noi, veți avea parte de soluții personalizate și inovatoare, furnizate de o echipă dedicată și experimentată în dezvoltarea web. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să atingeți succesul online și să transformăm viziunile dvs. în realitate.

Experiență și Expertiză 95%
Abordare Personalizată 90%
Rezultate Demonstrate 89%
Servicii Profesionale de Dezvoltare și Optimizare Web

Obține Avantajul Competitiv cu
Soluții Digitale Centrate pe Performanță

Creează Rezultate Remarcabile Cu Campanii de Publicitate Strategice

Dacă vrei să-ți promovezi produsele sau serviciile în mod eficient și să-ți extinzi audiența online, campaniile de marketing ads sunt cheia succesului. Echipa noastră de specialiști în marketing digital creează și implementează campanii personalizate, care să-ți aducă rezultate rapide și să-ți maximizeze ROI-ul publicității tale.

Prin combinarea de strategie, creativitate și analiză constantă, ne angajăm să-ți oferim soluții digitale care să-ți depășească așteptările și să-ți aducă succesul dorit.

Obțineți un Start
Solid în Lumea Digitală

  • Domeniu Gratuit: Alegeți un nume de domeniu care să reflecte identitatea și obiectivele dumneavoastră online, gratuit pentru primul an.

  • Găzduire Web Gratuită: Beneficiați de servicii de găzduire web fiabile și performante pentru a asigura accesibilitatea și funcționarea optimă a website-ului dumneavoastră.

  • Asistență și Mentenanță Gratuită: Oferim asistență și mentenanță tehnică pentru website-ul dumneavoastră pe o perioadă de 12 luni, pentru a vă asigura că totul funcționează fără probleme și că aveți parte de o experiență digitală fără griji.

Acest pachet complet de beneficii vă permite să vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră, știind că aspectele tehnice esențiale ale prezenței online sunt acoperite complet și profesional.

Inovează și Conectează Cu Aplicații Mobile și Web de Top

Ideile tale merită cele mai bune soluții tehnologice. Cu o experiență vastă în dezvoltarea aplicațiilor mobile și web, suntem partenerul tău de încredere în această călătorie digitală.

De la aplicații mobile captivante care să angajeze și să fidelizeze utilizatorii, până la platforme web complexe care să-ți sprijine afacerea în creștere, ne asigurăm că proiectul tău primește atenția și expertiza pe care o merită.

Maximizează Vizibilitatea și Relevanța Online

Într-un mediu digital competitiv, un loc în topul paginilor de căutare este esențial pentru succesul afacerii tale online. Cu o abordare strategică și personalizată, echipa noastră de specialiști în optimizare SEO te ajută să-ți maximizezi vizibilitatea și relevanța online.

De la analiza concurenței și optimizarea on-page, până la crearea de conținut de calitate și construirea de link-uri, implementăm tactici eficiente care să-ți aducă mai mulți vizitatori calificați și să-ți sporească conversiile.

Construiește o Prezență Digitală Remarcabilă

Ești în căutarea unei prezențe online care să impresioneze și să convertească? Echipa noastră de specialiști în dezvoltare web este aici pentru a-ți transforma viziunile în realitate digitală.

Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare orientată către rezultate, creăm website-uri personalizate și funcționale, care să ofere o experiență unică utilizatorilor și să-ți sporească credibilitatea în mediul online.

Asigură Fiabilitatea și Performanța Continuă a Site-ului Tău

Website-ul tău este cartea de vizită digitală a afacerii tale și trebuie să funcționeze la cel mai înalt nivel de performanță și securitate în orice moment. Cu serviciile noastre profesionale de mentenanță și optimizare, ne asigurăm că site-ul tău rămâne actualizat, securizat și performant.

De la actualizări tehnice și backup-uri regulate, până la optimizare continuă și suport tehnic de calitate, suntem aici pentru a-ți oferi liniștea și încrederea că afacerea ta online este în mâini sigure.